Onvergetelijk trouwfeest

Een trouwfeest in December is altijd speciaal. Alles staat in het teken van gezelligheid. Het feest van Marthijn en Wendy was sfeervol, gezellig en vooral onvergetelijk. De locatie was Hotel Nassau in Breda. Een super sfeervolle kapel. Gotcha heeft het entertainment en alle techniek voor deze bruiloft geregeld. Van ceremonie tot feest.

TrouwDJ

De DJ tijdens die avond was Gijs van trouwDJ. Gijs is een echte allrounder met gevoel voor de dansvloer. De dansvloer is geen moment leeg geweest.

Liveband

Om de avond af te wisselen met livemuziek stonden de Bounties op het podium. De bounties staan voor dynamiek, interactie en een lekker muziekrepertoire met een mooie blazersectie.

Groot videoscherm

De hele zaal was aangekleed met licht, geluid en beeldtechniek van Gotcha AV solutions. Het grote LED scherm had een belangrijke functie. De opening van de feestavond was een video van het bruidspaar. Fotos die tijdens de avond gemaakt werden kwamen subtiel en beeld. De VJ zorgde voor prachtige visuals zoals op grote evenementen.

Alles voor een onvergetelijk trouwfeest!

Geweldige bruiloft

Gerard en Joyce Jochems

Wij hebben een geweldige bruiloft gehad. Het feest was super, de vloer heeft de hele avond vol gestaan. Bij Gotcha denken ze met je mee en maken met hun muziek en verlichting je feest(zaal) helemaal af!

Bedankt voor alles!

openingsdans

Over the top!

Als je denkt dat je alles gezien hebt, dan verrassen we je met dit feest. Trouwen in festival stijl!

Op een weiland gelegen naast een prachtig huis hebben we van TrouwDJ een feest mogen verzorgen wat helemaal over the top was. Een buitenterrein, met foodtrucks, een feesttent met DJ en een vol pakket aan licht, geluid en beeld en om 00.00 uur een vuurwerkshow.

Openingshow

Net als op een festival werd het feest van Kris en Ingrid geopend met een openingsshow. Speciaal gemaakt voor deze gelegenheid. Een dikke muziekmix met geweldige beelden van het bruidspaar streelde de show. Halverwege kwam het bruidspaar op de vloer met een ingestudeerde dans waarna de gasten erbij werden gehaald. Alles stond in het teken van het bruidspaar. Dat maakte deze avond 1 om nooit te vergeten!

Volle Dansvloer

Gotcha wat waren jullie geweldig afgelopen weekend op onze bruiloft. Fantastisch.. wat een feest maakte jullie er van, de dansvloer was geen seconde leeg. Bedankt, tot op ons volgende feestje. Maurits en Yvonne Oerlemans

Zeer tevreden

Bedankt voor het compleet maken van ons trouwfeest! Dankzij jullie goede advies zag het er fantastisch uit en is de sfeer compleet gemaakt. Fijn contact, afspraken worden nagekomen, allemaal vriendelijk en kundig personeel. Zeer tevreden!

trouwen in Toscane

Toscaanse bruiloft

Trouwen in Toscane, wie wil dat nou niet! Er was 1 uitdaging…. de goede DJ. Goede muziek is belangrijk voor je feest. Zo kwamen wij terecht bij Gotcha. Wij zagen Sander draaien en zeiden: “die willen wij op ons trouwfeest”. Na een paar fijne gesprekken met Coen van Gotcha zijn wij eruit gekomen. Wij gaan trouwen in Toscane en feesten met Gotcha! We hadden het niet beter kunnen doen.

Rob en Marjolein

Gotcha op locatie Bar Lucca

De keuze voor Gotcha was een goede switch!

Hoi Coen,

 

Mede door jullie inbreng hebben wij onze dag afgesloten met een topfeest bij Bar Lucca in Breda.

Wij en de gasten hebben er van genoten en goed gefeest.

Goede keuze geweest om te wisselen. Opbouw zag er ook erg goed uit.

 

Groeten Isabelle en Peter.

Gotcha Led's Party

Gotcha, dank je wel voor jullie top DJ’s!

Hoi Coen,

 

Dank jullie wel Voor de felicitatie!

 

Maar een nog grotere dank je wel voor jullie top dj’s! Gijs en Arjen hebben er een top feest van weten te maken met de muziek. De dansvloer was continu gevuld en we hebben alleen maar complimenten gekregen over de dj’s!

We hebben enorm genoten! En alles was precies zoals we wilden!!

Nogmaals dank je wel

Hardcore bruiloft 2.0 Gotcha

Hardcore bruiloft 2.0

Hard, harder hardst! 3 jaar geleden verzorgde Gotcha de hardcore bruiloft van Carlo en Mieke. Hiermee haalde ze de nationale media. Onlangs hebben we er nog een schepje bovenop gedaan. Op het feest van Patrick en Debbie waren 150 gasten, 12.000 Watt soundsystem, groot pixelLEDscherm, laser, LEDdansvloer en beamspots. Een dikke show met DJ &TONY en Mental Theo die kneiterhard draaide. Een keihard feest om nooit te vergeten.

Super avond

Wat hebben we een super avond gehad met jullie!!! Ik dacht dat ‘carnaval’ en ete groot contrast zou zijn op de avond, maar wat was het leuk met Mark de Viking!

En de vloer…. wat een positieve reacties van iedereen. Heerlijk gedanst, iedereen blij!

Dank je wel.

Wij gaan zo naar Griekenland vertrekken, groetjes Wendy en Mark.