Slide background
Slide background

Feesten op een unieke locatie

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Cateraars

Traiteurslagerij Rommens

Traiteurslagerij Rommens

Traiteurslagerij Rommens is gespecialiseerd in de fijne catering. Voor bijeenkomsten, vergaderingen of bedrijfsfeesten is er een uitgebreide keuze aan buffetten, schotels, lunches etc. Maar ook de gezellige avond met uw vrienden of familie, verjaardag, communie of bruiloft wordt opgeluisterd met heerlijke culinaire hoogstandjes. Heeft u nog speciale wensen? Informeer naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Woestenbergseweg 1
4854 PP Bavel
T 0161- 433225

Partyservice Nooren

Partyservice Nooren

Nooren Party-Service gaat ver in het verzorgen van een compleet feest. Van de beste gerechten tot aan de complete installatie en bediening en zelfs locatie. Luxe of eenvoudige party-service vanaf 10 tot 1250 personen. Voor een feest bij u thuis, compleet verzorgd van voorgerecht tot het laatste kopje koffie, en van garderobe tot de afwas. Voor ieder type feest heeft Nooren Party-Service de juiste oplossing, van groot tot klein en van compleet verzorgd tot deelleveringen. De partyservice wordt altijd op maat samengesteld met ú om het juiste recept te vinden.

Haagsemarkt 28
4813 BB Breda
T 076-5217524

Baans Catering

Baans Catering

Baans Catering maakt al geruime tijd faam met haar overheerlijke buffetten. Wist u dat ze ook live cooking, privé diners, baby showers en bedrijfsborrels verzorgen? Bijna alles op culinair gebied is mogelijk. Bij u thuis, in de tuin, op locatie of op onze nieuwe locatie Golfclub Toxandria.

Veenstraat 89
5124 NC Molenschot
T 0161-455748

Partyservice Vermeulen

Partyservice Vermeulen

Het cateren van overheerlijke spijzen en dranken zit de Vermeulens in de genen. Al drie generaties op rij doen wij waar we goed in zijn: anderen culinair verwennen. Of het nu gaat om een diner in besloten kring, borrelhapjes op een receptie of een buffet voor een grote schaar van congresgangers, kwaliteit en service komen bij Party-Service Vermeulen altijd op de eerste plaats.

Abdis van Thornstraat 54
4901 ZB Oosterhout
T 0162-455628