Slide background
Slide background

Feesten op een unieke locatie

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Onvergetelijke trouwlocaties

Boswachter Liesbosch, Breda

Boswachter Liesbosch, Breda

Eén van de mooiste locaties van Breda en Etten-Leur: een sfeervol restaurant voor uw diner, huwelijksfeest en vergadering. Een prachtig restaurant met een rijke geschiedenis en vier generaties aan ervaring. Restaurant Boswachter Liesbosch is prachtig gelegen in het eeuwenoude Liesbos. Heerlijk vertoeven in onze prachtige tuin of lekker genieten bij onze open haard. Ons restaurant is bij uitstek geschikt voor het verzorgen van uw complete huwelijksfeest, uw romantische diner, uw zakelijke bijeenkomst of uw familieaangelegenheid. Door de verschillende ruimtes die wij hebben, kunnen wij besloten diners, recepties of feesten verzorgen. Bij mooi weer kan dit tevens op ons terras. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen bij Restaurant Boswachter Liesbosch.

Nieuwe Dreef 4
4839 AJ Breda
T 076 521 2736
F 076 520 0634

Paviljoen ’t Houtse Meer

Paviljoen ’t Houtse Meer

Bij Het Houtse Meer kom je om samen te genieten. Relaxen op het terras, genieten van het prachtige uitzicht over het water. Samen lunchen, borrelen of samen planken oftewel foodsharing in de avond. Vitaal vergaderen, een bijzonder bedrijfsevent of een pure, anders-dan-anders beleving van je bruiloft. Regelmatig organiseren we een foodmarkt. Ontdek Het Houtse Meer! Modern paviljoen aan de bosrand tussen Oosterhout en Breda, met uitzicht over het water.

Pannenhuisstraat 40
4911 BS Den Hout
T 0162 - 213 000

Gasterij Seterse Hoeve

Gasterij Seterse Hoeve

Onze Gasterij biedt u de ideale locatie voor uw feest! Wij beschikken over diverse zalen, geschikt voor partijen van 20 tot 300 personen. Alle hapjes en buffetten komen uit eigen keuken en worden bereid met verse producten. Alles is mogelijk bij ons! Tevens hebben diverse zalen een eigen terras waar u heerlijk kunt vertoeven met uw gezelschap. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden, dan maken wij een offerte op maat voor u op. De Seterse Hoeve: Op en top gastvrij met een scala aan mogelijkheden! Wij nemen al uw zorgen uit handen.

Vijf Eikenweg 56
4903 RK Oosterhout
T 0161 411 707
F 0161 411 934

Restaurant de Merwelanden, Dordrecht

Restaurant de Merwelanden, Dordrecht

Door de ruime groene omgeving en onze centraal gelegen lokatie aan / boven het water met meerdere grote terrassen voor de zonaanbidders, is dit het unieke plekje van Dordrecht en omstreken. Tevens zijn er in het gebied vele mogelijkheden voor de invulling van uw dag. Ook zijn wij een officiële trouwlokatie, waar u elkaar het ja-woord kan geven.

De Bekramming 13
3313 LM Dordrecht

De Ruyterhof, Rijsbergen

De Ruyterhof, Rijsbergen

Op een steenworp afstand van de Belgische grens, bijna onder de rook van Breda vindt U De Ruyterhof. Hier wordt U onthaald op een combinatie van Brabantse gastvrijheid met een authentieke, ambachtelijke keuken.

Hogestraat 22A
4891 CB Rijsbergen
T 076 596 1601
F 076 596 4551

Landgoed Ulvenhart, Ulvenhout

Landgoed Ulvenhart, Ulvenhout

Landgoed Ulvenhart vormt een prachtig, eeuwenoud decor voor particuliere bijeenkomsten. Familieweekenden, bed & breakfast, reünies, bruiloftsfeesten, herdenkingen… De historische panden lenen zich uitstekend voor iedere gelegenheid. Overal ziet u originele details en bouwmaterialen. Door de rustgevende en intieme sfeer komt u toe aan waar het écht om gaat: waardevolle contacten met de mensen om u heen. We staan open voor uw wensen. U kunt een beroep doen op de eigen kok van Ulvenhart. Wilt u langer op Landgoed Ulvenhart blijven? Ook overnachten behoort tot de mogelijkheden.

Heistraat 16
4858 RL Ulvenhout
T 076 561 60 89
M 06 300 54 267

Het Vermaeck, Rijen

Het Vermaeck, Rijen

Een spiegelzaal, waar u kunt reserveren voor groepen van 20 tot 400 personen. De zaal kan op diverse manieren worden ingericht en is voorzien van spiegels aan alle zijden; vandaar de naam Spiegelzaal. Een extra specialiteit is de barbecue in de zaal. Door een speciale afzuiginstallatie kunt u altijd zonder problemen binnen, en in alle seizoenen genieten van een barbecue. Voor de mogelijkheden op culinair gebied kunt u alvast een kijkje nemen in onze brochure voor feesten en partijen.

Rijksweg 115
5121 RD RIJEN
T 0161 240 716
F 0161 231 597

Fort St. Gertrudis, Geertruidenberg

Fort St. Gertrudis, Geertruidenberg

In het historische vestingstadje Geertruidenberg ligt Fort St. Gertrudis. Dit monumentale pand uit 1776 was vroeger een wapenarsenaal. Nu doet Fort St. Gertrudis dienst als een unieke locatie voor allerlei bijeenkomsten, evenementen en feesten. De Binnenplaats vormt het hart van deze mooie locatie. Met daaromheen veel bijzondere ruimtes, van de moderne Club tot de robuuste Bourgondische zaal. Wanneer u alle ruimtes gebruikt, kunt u in Fort St. Gertrudis maar liefst zo’n 1100 gasten verwelkomen. Er zijn de volgende zalen:

Haven 54
4931 AH Geertruidenberg
T 0162 587 500

Café-Zaal De Gouden Leeuw, Dongen

Café-Zaal De Gouden Leeuw, Dongen

Café-Zaal de Gouden Leeuw is een gezellige, multifunctionele horeca gelegenheid in Dongen. De ruime zaal, de goede keuken en het gezellige café bieden u de ruimte om lekker te ontspannen, feesten en partijen te organiseren of een lekker hapje te eten. Café-Zaal de Gouden Leeuw bruist van gezelligheid waar veel verenigingen zijn gevestigd. Ook bij onze evenementen bent u van harte welkom. Informatie over onze mogelijkheden vindt u op de verschillende pagina’s op onze website. Heeft u na bezoek van onze website nog vragen, kom gerust eens langs om onder het genot van een drankje geheel vrijblijvend onze ruimtes te bezichtigen.

St. Josephstraat 107
5104 EB Dongen
T 0162 312 686

De Korenbeurs, Made

De Korenbeurs, Made

Verschillende multifunctionele zalen, in totaal 10, geven vele mogelijkheden tot het organiseren van een (thema-) feest in hotel De Korenbeurs. De zalen zijn ook aanpasbaar aan de grootte van het feest of evenement, van 10 tot 1000 personen. Zo is uw feest altijd precies op maat. De Korenbeurs is niet alleen een plek waar u uw feest houdt, wij denken ook graag met u mee! Door onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend adviseren over alle aspecten die komen kijken bij de verzorging van uw perfecte feest en kunnen wij u een stuk organisatie uit handen nemen.

Kerkstraat 13
4921 BA Made
T 0162 682 150
F 0162 684 647

Chalet Fontaine Kaatsheuvel

Chalet Fontaine Kaatsheuvel

Gelegen in het groene hart van Brabant vindt u de schitterende villa van Chalet Fontaine. Deze oorspronkelijke doktersvilla, gebouwd omstreeks 1900, is in 1980 omgetoverd tot een bijzondere evenementenlocatie. Een authentiek pand met een eigentijds interieur.

Hoofdstraat 4
5171 DD Kaatsheuvel
T 0416 272 333

Huis den Deijl, Breda

Huis den Deijl, Breda

Voor recepties tot 230 personen, feestavonden tot 170 personen en diners tot 90 personen is onze Gouden Rijerzaal zeer geschikt. Bij mooi weer kan uw receptie of borrel ook plaatsvinden in de bij deze zaal gelegen bostuin. Denkt u meer aan een avondvullend diner van ongeveer 20 tot 40 personen, dan is onze Hubertus Zolder een goede en gezellige keuze. In speciale gevallen kunt u zelfs gebruik maken van onze Serre of Gelagkamer.

Marellenweg 8
4836 BH Breda
T 076-5653616

Golden Tulip Mastbosch Hotel, Breda

Golden Tulip Mastbosch Hotel, Breda

Een groot en swingend feest, daar leent een bruiloftsavond zich uitstekend voor. Vanzelfsprekend hebben wij leuke ideeën voor jullie waarbij het natuurlijk belangrijk is dat jullie gasten zich kunnen uitleven op de dansvloer maar ook in de gelegenheid zijn om rustig met elkaar te kunnen praten. Een buffet kan het uitgangspunt zijn. Of kiezen jullie voor heerlijke hapjes tussendoor? Een prachtig gelegen trouwlocatie aan de rand van het mastbos.

Burgemeester Kerstenslaan 20
4837 BM Breda
T 076-5650050

Boschwachter in het Mastbos, Breda

Boschwachter in het Mastbos, Breda

Onze Mastboomzaal is uitermate geschikt voor bruiloften in een bosrijke omgeving met voldoende verlichte parkeergelegenheid. Deze modern ingerichte zaal (180m2) heeft een maximum capaciteit van 120 personen voor diner of buffet, maar tijdens recepties kunnen we ruimte bieden aan +/- 250 personen.

Huisdreef 4
4836 AM Breda
T 076-5652880

SED, ’s Gravenmoer

SED, ’s Gravenmoer

Voor al uw feesten en evenementen, groot of klein, bij u thuis, op locatie of bij Sed, hebben wij diverse arrangementen en ideeën om deze receptie, bruiloft of verjaardag tot een onvergetelijk festijn te maken. Wij kleden de door uw gewenste ruimte geheel aan in de stijl die u voorstaat. - uitgebreide warme en/of koude buffetten; - hapjes; - borrels; - walking diners; - themafeesten; Van bestek tot tafellinnen, van afwasser tot artiest, van decoratie tot bediening: wij nemen de organisatie van uw feest graag op een professionele manier op ons.

Hoofdstraat 75
5109 AB ’s Gravenmoer
T 0162-450888

Korenmolen Princenhage (Breda)

Korenmolen Princenhage (Breda)

Deze bijzonder sfeervolle locatie leent zicht uitstekend voor uw bedrijfsfeest, meerdaagse trainingen, vergaderingen, workshops of andere zakelijke evenementen. Ook voor de particuliere markt verzorgen wij het perfecte feest, zoals bijvoorbeeld een 25 jarige bruiloft of verjaardagsfeest. Wij verzorgen uitstekende service, de juiste culinaire invulling en sfeervolle aankleding.

Liesboslaan 35
4815 EA Breda
T 06 - 2825 61 99

Auberge du Bonheur, Tilburg

Auberge du Bonheur, Tilburg

Trouwen, feesten, borrelen, vergaderen of afscheid nemen. Voor iedere gelegenheid in familie- of zakelijke sfeer biedt Auberge du Bonheur een invulling op maat. Waarbij u altijd kunt rekenen op een excellente service en topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Een karaktervolle locatie, prachtig gelegen in het groen!

Bredaseweg 441
5036 NA Tilburg
T 013 - 468 69 42

Uitspanning De Fazanterie, Ulvenhout

Uitspanning De Fazanterie, Ulvenhout

Een bedrijf met volop mogelijkheden voor zowel zakelijke evenementen, prive feestelijkheden of om zomaar even de dagelijkse beslommeringen achter je te laten en heerlijk te ontspannen in het Ulvenhoutse bos. Door de vele sfeervolle zalen met ieder zijn eigen besloten terras zijn de mogelijkheden ongekend. Vraag voor meer informatie tijdens kantoor uren naar Suzanne Euwe of Cindy Stubbe. Het team van de Fazanterie staat te trappelen om het u naar de zin te maken in onze Uitspanning.

St. Annadreef 2
4851 RC Ulvenhout
T 076-5613095

Herberg De Drie Linden, Molenschot

Herberg De Drie Linden, Molenschot

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig. Ook hebben wij jarenlange ervaring in het verlenen van party-service aan huis en zijn alle feestelijke en zakelijke activiteiten van klein tot groot mogelijk! Tegenover de Drie Linden vindt u het St. Anna kapel. Dit is een zeer bijzondere trouwlocatie en met de Drie Linden er tegenover, maakt deze plaats DE ideale plaats voor uw bruiloft.

Broekstraat 1
5124 NJ Molenschot
T 0161-411333